vineri, 23 decembrie 2011

Lukas Podolski - soluţia ideală în atac ?

   
   Liverpool este interesată de serviciile atacantului german de origine polonă, Lukas Podolski, după ce federaţia engleză l-a suspendat pe Luis Suarez, omul de care formaţia de pe Anfield Road depinde din ce în ce mai mult.

   Cum Andy Carroll nu demonstrează nimic, iar Craig Bellamy şi Dirk Kuyt par a fi obişnuiţi mai mult în bandă, Damien Comolli şi-a îndreptat atenţia spre talentatul atacant de la Koln, care a marcat 14 goluri în 15 apariţii, în acest sezon. 

   Toată lumea îl cotează pe Lukas Podolski la 16.6 milioane de lire sterline (20 de milioane de euro), o sumă acceptabilă pentru Liverpool, care este gata să negocieze cu oficialii echipei de pe RheinEnergieStadion. 

   După câteva analize făcute, atacantul de origine polonă este un foarte bun finalizator. Este stângaci, cu un şut puternic şi plasat, driblează bine, pasează când are un coechipier într-o poziţie mai bună, chiar dacă poate finaliza de acolo fără probleme, iar de foarte multe ori driblează şi portarul, lucru care pune accent foarte mult pe experienţa sa.

   Perioada de transferuri va începe odată cu trecerea în noul an, şi se va încheia în ultima zi a lunii ianuarie, la ora 1:00, ora României. Vom vedea ce jucători va transfera Liverpool, pentru a termina la finele acestui sezon pe mult râvnitul loc de Uefa Champions League.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.