duminică, 19 februarie 2012

AVANCRONICĂ - Liverpool v Brighton

 
   Liverpool vrea să continue cursa spre câştigarea FA Cup, iar pentru acest lucru cormoranii trebuie să treacă de Brighton & Hove Albion, echipă pe care a mai învins-o în acest sezon, în drumul lor spre finala Carling Cup, acolo unde au şi ajuns. 

   Echipa din Championship vine cu gânduri mari pe Anfield, nedorind să mai reprezinte victima băieţilor lui Dalglish.

   Liverpool este un pic presată datorita scandalului de pe Old Trafford, acolo unde principalii protagonişti au fost Suarez şi Evra. Rămâne de văzut dacă Dalglish îl va titulariza pe starul uruguayan sau va alege o echipă în care să fie incluşi şi jucători care nu prea au evoluat în acest sezon, ţinând cont de faptul că următoarea partidă pentru Liverpool va fi cea din finala Carling Cup, acolo unde o vor întâlni pe Cardiff City, pe 26 februarie.

   Brighton nu a mai pierdut în liga secundă de şapte meciuri, situându-se pe poziţia a noua a clasamentului. 

   Jamie Carragher ar putea stabili un nou record, în cazul în care managerul scoţian al cormoranilor îl va titulariza. Dacă va juca, bătrânul fundaş englez va egala recordul lui Ian Callaghan (210 meciuri în cupe).

   În ultima partidă jucată de Brighton, Poyet nu a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor săi, iar acum se aşteaptă la un răspuns pozitiv venit din partea băieţilor pe care îi conduce de pe margine.

   Partida va începe de la ora 18:30 şi va fi transmisă în România de DigiSport 2. 

   Sperăm ca echipa de la Melwood să treacă fără probleme de adversarii de astăzi, confirmând printr-un joc combinativ de calitate. You'll never walk alone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.