miercuri, 1 februarie 2012

Spearing - doar laude la adresa lui 'Big' Andy

 
    În urmă cu un an de zile, masivul atacant englez, Andy Carroll, a fost adus la Liverpool pentru 35 de milioane de lire sterline, iar toată lumea şi-a pus mari speranţe în el, fiind principalul subiect de discuţie al acelei perioade. 

   Prestaţiile sale proaste nu au încetat să apară, iar suporterii s-au săturat la un moment dat de el, foarte puţini fiind cei care mai aveau încredere în Big Andy. Odată cu începerea anului 2012, s-a observat o schimbare clară în jocul lui Carroll, care a practicat un fotbal foarte bun în partidele cu Manchester United şi Wolverhampton, meci în care a şi marcat al 7-lea său gol, pentru formaţia de la Melwood.

   În urma acestor prestaţii, Jay Spearing şi-a lăudat colegul, convins de faptul că acesta va arăta ce poate cu adevărat de acum înainte.

     " Andy a arătat împotriva lui Wolves de ce este capabil. "

     " Suntem o echipă căreia îi place să joace fotbal, dar când ştim că avem un om masiv în atac, abia aşteptăm să-i trimitem mingea, deoarece ştim că va cauza mari probleme apărării adverse, iar dacă avem probleme, el ne poate ajuta pentru că este tare pe picioare. " a mai adăugat micuţul Spearing.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.