miercuri, 8 februarie 2012

Dalglish - despre partida de sâmbătă

   În următoarea partidă din Premier League, Liverpool se va deplasa pe terenul lui Manchester United, principala rivală a cormoranilor, alături de rivala locală - Everton. 

   Kenny Dalglish doreşte să-şi ţină elevii motivaţi înainte de acest duel, iar pentru acest lucru, scoţianul de pe banca lui Liverpool le cere jucătorilor săi să rămână concentraţi doar la fotbal.

     " Toată lumea, incluzând presa, suporterii şi cele două echipe, trebuie să se asigure că acest week-end va fi memorabil, din pricina jocului fantastic care se va desfăşura între cele două echipe foarte bune. "

     " La meciul din FA Cup, fiecare a avut partea lui de contribuţie pentru a ne asigura calificarea, iar acum, trebuie să facem acelaşi lucru. "

     " Sunt sigur că oamenii vor vorbi despre Luis Suarez, dar el a acceptat supendarea pe care a primit-o, a stat deoparte şi a revenit în partida cu Tottenham. Trebuie să tragem o linie şi să mergem mai departe. "

     " Lumea va discuta despre ceremonia dinaintea partidei, dar noi am vorbit cu Suarez, care ne-a spus că îi va strânge mâna lui Evra şi oricărui jucător de la Manchester United. " a mai adăugat Kenny.

   Derby-ul de pe Old Trafford va avea loc sâmbătă, începând cu ora 14:45.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.