joi, 23 februarie 2012

'Vrem în Champions League', declară Bellamy

   
   Craig Bellamy a afirmat că principalul obiectiv al cormoranilor în acest sezon rămâne calificarea în Uefa Champions League, iar orice cupă care va veni pe Anfield va fi ca un bonus.

   Liverpool va juca duminică finala Carling Cup împotriva lui Cardiff City, aflându-se în continuare în cursa pentru finala FA Cup, întâlnind-o pe Stoke City în sferturi. 

     " Sezonul nu s-a încheiat pentru noi. Cardiff vrea să promoveze în prima ligă, iar noi vrem să ne calificăm în Champions League, fiind în cursă şi pentru câştigarea FA Cup. "

     " Dacă pierdem duminică mai avem de jucat multe meciuri în acest sezon, iar acelaşi lucru este valabil şi pentru Cardiff. Am alege o calificare în Champions League în dauna câştigării Carling Cup? Cu siguranţă! Ar alege Cardiff o promovare în Premier League în dauna câştigării Carling Cup? Cu siguranţă! "

     " Acesta este obiectivul nostru în acest sezon. Cupele reprezintă un bonus pentru noi, dar obiectivul nostru principal este acela de a ne califica în Uefa Champions League. " a mai adăugat Bellamy.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.