duminică, 19 februarie 2012

SHOW TOTAL: Liverpool 6-1 Brighton

 
   Liverpool nu a avut nici o problemă cu Brighton & Hove Albion, echipă pe care a învins-o cu scorul de 6-1, la capătul unui meci dominat în întregime de formaţia de pe Anfield.

   Kenny Dalglish a început partida cu o echipă puternică, iar Martin Skrtel a deschis rapid scorul, la capătul unei lovituri de la colţ. Lua Lua a egalat pentru oaspeţi în urma unei lovituri libere foarte bine executată de tânărul jucător al oaspeţilor. Eforturile cormoranilor au continuat, iar scorul s-a schimbat în minutul 44, atunci când Bridcutt a marcat în propria poartă fără să dorească, în urma unei lovituri de cap a lui Glen Johnson. 

   În repriza secundă, Carroll a marcat golul trei al echipei gazdă, în urma unei faze la care apărarea lui Brighton a cam rămas în urmă. Acelaşi Bridcutt a marcat din nou în proprie poartă în minutul 71, după ce reluarea lui Stevie către buturile oaspeţilor nu a putut fi evitată, fiind deviată de fundaşul advers. Peste trei minute, Dunk şi-a dat un autogol de tot râsul, după ce preluarea l-a trădat la cel mai înalt nivel, mingea trecând de linia porţii lui Brezovan. Cu câteva minute după această fază, Kuyt a obţinut o lovitură de la 11 m, ratată de vedeta cormoranilor, Luis Suarez, care a executat la insistenţele lui Kenny Dalglish. Uruguayan-ul şi-a luat revanşa în minutul 85, atunci când lovitura sa de cap a urcat scorul la 6-1, în urma unei faze excelente realizată de băieţii de la Melwood.

   Era nevoie de o asemenea victorie, iar Dalglish a ştiut acest lucru. În următoarea partidă din FA Cup, Liverpool va juca cu Stoke City, dar până atunci, elevii scoţianului au un moral ridicat înaintea finalei Carling Cup care va avea loc pe 26 februarie. Aşteptăm cu nerăbdare acea partidă, dar mai mult aşteptăm să-i vedem pe băieţii noştri cu un trofeu în vitrină şi cu o medalie la gât. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.