miercuri, 22 februarie 2012

Kelly - urmaşul lui Carra şi Stevie

 
   Martin Kelly doreşte să urmeze actualele simboluri ale clubului Liverpool (Steven Gerrard şi Jamie Carragher), cu speranţa că va juca la echipa de pe Anfield şi în viitorul depărtat.

   Tânărul fundaş englez are ocazia să câştige o medalie cu Liverpool din postura unui jucător venit de la academie, lucru reuşit doar de Carra şi Stevie, luând în calcul actualul lot al cormoranilor.

   Liverpool o va întâlni duminică pe Cardiff City în finala Cupei Carling, iar elevii regelui au posibilitatea de a-şi adjudeca un trofeu, după şase ani de secetă.

     " Ar fi foarte special dacă aş câştiga o medalie cu Liverpool. Sunt la acest club de la şapte ani, trecând prin toate generaţiile academiei. Steve Heighway m-a influenţat foarte mult când m-a adus la Liverpool, iar Kenny Dalglish a arătat că are mare încredere în mine din momentul în care a venit la acest club. "

     " Este fantastic pentru că am ajuns pe Wembley. Am progresat foarte mult faţă de sezonul trecut. Sper să-i facem foarte fericiţi pe fanii lui Liverpool care vor veni să ne susţină la finala de duminică. " a mai adăugat Martin Kelly.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.