luni, 27 februarie 2012

Dalglish şi Henry - încântaţi de câştigarea trofeului

   
   Kenny Dalglish a vorbit cu bucurie despre viitorul echipei de pe Anfield, după ce băieţii săi au reuşit să câştige Carling Cup, în faţa unei echipe puternice din Cardiff.

   Cormoranii şi-au adăugat a 8-a Carling Cup în palmares, fiind în cursă şi pentru câştigarea FA Cup în acest sezon, dar cel mai important obiectiv de atins este calificarea în Champions League.

     " Suntem încântaţi pentru că am reuşit să câştigăm acest trofeu. Am avut parte de un meci dificil, iar jucătorii adverşi şi-au reprezentat cu mândrie echipa. "

     " Cardiff a încercat orice! După ce Kuyt a marcat golul desprinderii în minutele de prelungire, ei au avut puterea să găsescă golul egalizator, chiar dacă erau foarte obosiţi. Ne pare rău pentru Anthony Gerrard care a ratat penalty-ul decisiv, dar putem spune că am meritat victoria. "

   De asemenea, patronul lui Liverpool, John Henry, s-a arătat foarte încântat de performanţa echipei pe care o patronează, bucurându-se de acest trofeu venit în palmaresul cormoranilor.

     " Acest trofeu ne va ajuta să continuăm procesul de reconstruire a acestei echipe şi suntem foarte fericiţi pentru că faptul că suporterii au avut parte de aşa ceva. "

     " Mai avem mult de muncă şi pot să spun că acest succes a venit foarte repede, la doar un an de când am venit la acest club. Este un prim pas important şi suntem încântaţi pentru că înaintăm în direcţia bună. " a mai adăugat Dalglish.

   Câştigarea acestui trofeu îl duce pe Henry cu gândul la FA Cup, cupă care trebuie câştigată, în opinia sa.

     " Trebuie să câştigăm FA Cup! Pentru a ajunge în semifinale trebuie să o învingem pe Stoke şi vom fi foarte fericiţi dacă vom face acest lucru. "

   Meciul cu Everton din campionat s-a amânat, iar pentru cormorani urmează partida cu Arsenal de pe teren propriu, acolo unde suntem nevoiţi să obţinem cele trei puncte puse în joc, pentru a rămâne în lupta pentru locurile care duc în Champions League. Acest obiectiv este greu de îndeplinit, dar la Liverpool nimic nu este imposibil!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.