marți, 7 februarie 2012

NEDREPT: Liverpool 0-0 Tottenham

 
   Liverpool nu a reuşit să treacă de apărarea bine aranjată a lui Tottenham, după ce ocaziile şi şuturile gazdelor au curs la poarta lui Friedel.

   Cormoranii au început mai greoi prima repriză, dar după câteva minute, aceştia au preluat controlul jocului. Jay Spearing putea deschide scorul, după ce şutul trimis de el a trecut la câteva degete de poarta oaspeţilor. Câteva minute mai târziu, Andy Carroll şi-a aşezat bine mingea, dar a alungat în momentul şutului, care putea semnifica primul gol al partidei.

   În repriza secundă, Dalglish l-a introdus pe Suarez, iar presiunea cormoranilor a crescut din ce în ce mai mult, Tottenham fiind nevoită să mute defensiv pentru a ţine de rezultat, şi aşa foarte norocos. Atacantul uruguayan putea deschide scorul, dar dintr-o poziţie foarte bună, a trimis o lovitură slabă de cap, prinsă fără probleme de bătrânul goalkeeper oaspete.

   Gustul amar se simte în inimile suporterilor lui Liverpool, ştiind că în această partidă meritam victoria fără drept de apel, dar ăsta este fotbalul, iar acum, băieţii lui Kenny trebuie să se mobilizeze, pentru că urmează derby-ul cu Manchester United, de pe Old Trafford. Puteam să ne apropiem la două puncte de locul patru, dar nu ne-a fost îngăduit acest lucru. Sperăm să ne fie îngăduită o victorie pe Old Trafford!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.