vineri, 17 februarie 2012

Enrique: "Trebuie să ajungem în Champions League !"

   Kenny Dalglish lucrează alături de patronii lui Liverpool la construirea unei echipe capabilă să se lupte cu marele forţe ale lumii. În următoarea partidă, cormoranii au şansa de a ajunge în sferturile FA Cup, fiind nevoiţi să o învingă pe Brighton, chiar pe Anfield.

   Jose Enrique este de părere că succesul în cupele interne ar putea reprezenta startul unei noi ere la Liverpool. Echipa de pe Anfield nu a mai ajuns într-o finală de cupă din 2007, iar acum are de disputat finala Carling Cup pe 26 februarie, fiind în cursă şi pentru câştigarea FA Cup.

     " Sunt foarte fericit în acest moment pentru că suntem deja într-o finală, iar eu nu am jucat niciodată într-una. Dacă vom putea accede şi în cealaltă finală va fi ca un vis. "

     " Acest club are o istorie adevărată, dar nu ţine totul numai de istorie. Avem jucători buni şi nişte patroni care vor să investească foarte mult în jucători. "

     " Am auzit pe cineva care spunea că Uefa Champions League fără Liverpool nu este la fel, şi cred că este adevărat. Liverpool trebuie să fie acolo! Sunt câţiva ani de când nu mai jucăm în această competiţie, dar trebuie să încercăm să accedem din nou. " a mai adăugat Enrique.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.