duminică, 5 februarie 2012

Dalglish: " Vrem cele trei puncte cu Spurs! "

   
   Managerul cormoranilor, Kenny Dalglish, este de părere că înfrângerea usturătoare din partida tur cu Tottenham Hotspur, îi va ajuta enorm de mult pe elevii săi, în duelul de luni.

   Acel 4-0 aplicat formaţiei de pe Anfield, chiar dacă aceasta a jucat cu doi oameni mai puţin, reprezintă cea mai usturătoare înfrângere a acestui sezon pentru Liverpool, însă Kenny se aşteaptă la o reacţie imediată a elevilor săi, în faţa puternicei formaţii condusă de Harry Redknapp.

     " Nu am uitat de acea înfrângere. Am pierdut acolo după ce Modric a deschis scorul printr-un şut frumos , iar Charlie Adam a fost eliminat foarte repede, dar din acel moment se ştia foarte clar care va fi soarta meciului. Nu a fost o deplasare frumoasă, dar am extras lucrurile pozitive din ea. "

     " Tottenham este una dintre cele mai bune echipe din Premier League. Au pornit foarte greu în acest sezon, după ce au pierdut cu Manchester United, iar Manchester City a câştigat pe terenul lor cu scorul de 5-1. Nu vom sta şi ne vom uita la Spurs pentru că noi vrem cele trei puncte, care ne ajută mult mai mult decât o face un singur punct. Va fi un meci dificil, dar abia-l aşteptăm! " a mai adăugat scoţianul de pe banca lui Liverpool, Kenny Dalglish.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.