luni, 27 februarie 2012

Carragher - cu gândul la finala FA Cup



   Jamie Carragher este de părere că acest triumf a venit la ţanc, reuşind să ia o grea piatră de pe umerii săi şi ai lui Steven Gerrard. Cei doi fotbalişti britanici joacă la Liverpool de la o vârstă foarte fragedă, iar acum, trecuţi de 30 de ani amândoi, au reuşit în final să pună capăt acelui blestem de şase ani fără un trofeu, însă speranţa câştigării campionatului englez mai rămâne în inima lor, până când aceştia se vor retrage.

     " A trecut prea mult de când nu am mai câştigat un trofeu. "

     " Eu şi Stevie suntem în ultimii ani ai carierei noastre, iar pentru că nu câştigasem un trofeu de ceva timp, nu puteam să ne încheiem cariera fără o cupă, timp de şapte sau opt ani. A fost o uşurare pentru amândoi, dar şi pentru club. "

     " Acest trofeu a luat presiunea de pe umerii noştri, iar în următorii ani vom fi mai concentraţi, pentru a câştiga şi alte trofee mai importante. " a mai adăugat Carra.

   Câştigarea acestui trofeu reprezintă un mare lucru pentru alţi jucători care fac parte din această echipă, mulţi fiind la primul trofeu din carieră.

     " A fost o zi mare pentru toţi. Pentru mulţi jucători, acesta a fost primul lor trofeu important, ceea ce este minunat, însă şi pentru mine şi pentru Stevie câştigarea acestui trofeu a reprezentat ceva la care am visat. "

     " Suntem mulţumiţi că am făcut-o acum şi sperăm să o mai facem din nou în acest sezon (FA Cup). " a afirmat vice-căpitanul cormoranilor.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.