joi, 16 februarie 2012

Skrtel: " Suntem identici "

     Martin Skrtel, slovacul din centrul apărării a ajuns la al patrulea sezon pe Anfield, sezon în care se poate observa  maturitatea în jocul său, lucru care a contribuit la integritatea apărării,  Liverpool având a doua cea mai bună apărare din ligă. El a declarat că parteneriatul cu Agger îl face să se simtă atât de bine în tricoul lui Liverpool.

   În cele 15 meciuri din acest sezon în care Sir Kenny Dalglish a folosit cuplul de fundaşi centrali Agger-Skrtel, linia de fund a reuşit să nu primească gol în 10 partide, s-au mai reuşit 33 de blocări şi 73 de degajări ale mingei.

   " Pe moment joc eu şi Daniel în apărere. E uşor să joc cu el, e un jucător foarte bun care controlează foarte bine mingea. Relaţia dintre noi funcţionează. Ne înţelegem bine şi în afara terenului. Avem lucruri în comun precum maşinile şi tatuajele, subiecte pe care le dezbatem " a declarat Martin Skrtel.

   Skrtel a reuşit să marcheze două goluri în acest sezon fiind goalgetterul apărării. 

   Slovacul a declarat că oricare dintre cei patru fundaşii centrali din lot poate începe ca titulat orice partidă şi cu siguranţă ar face-o la un nivel demn de Liverpool.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.