joi, 9 februarie 2012

Bellamy - Jucătorul Lunii Ianuarie


     Craig Bellamy şi-a adjudecat pentru a doua oară consecutiv trofeul acordat de Standard Chartered celui mai bun jucător "cormoran."

   Galezul a obţinut 56% din voturile suporterilor devansându-i pe Skrtel ( 15% ) şi Carroll ( 10% ), restul jucătorilor obţinând procente infime.

   Reuşitele din meciul cu Oldham şi mai degrabă cu Manchester City l-au propulsat pe Bellamy pe locul 1 printre favoriţii suporterilor pentru luna Ianuarie. Galezul a reuşit să înscrie şi în poarta lui Bolton şi Wolverhampton surpinzând asistenţa şi prin evoluţii extraordinare pentru un jucător de 32 de ani.

   Iată ce a declarat Bellamy după ce a primit premiul: " Întotdeauna am gândit că un gol este un bonus pentru mine. Golurile nu reflectă jocul pe care îl prestez; eu încerc să îmi îndeplinesc cât mai bine sarcinile din teren şi să ajut echipa. Să câştigăm meciurile este cel mai important lucru pentru mine. "

   De asemenea Bellamy s-a declarat mulţumit şi de performanţele echipei din luna ianuarie, lună în care echipa a jucat 8 meciuri în care a surclasat echipe foarte bune precum City şi United, mergând mai departe în cupele interne.

   Bellamy a mai spus că speră "ca echipa să continue în aceeaşi notă pozitivă." 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.