duminică, 5 februarie 2012

Gerrard reflectă situaţia din campionat



     Steven Gerrard e conştient de faptul că Liverpool nu va intra în bătălia pentru supremaţia din Premier League, atât timp cât echipa pierde puncte cu echipele mici. 

   În acest sezon, în campionat, Liverpool a irosit 14 puncte pe Anfield cu echipele modeste, iar acest lucru face echipa lui Sir Kenny Dalglish să se afle la 19 puncte în spatele liderului. Poate din  această etapă lucrurile vor reveni oarecum la normal şi Liverpool va izbândi victoria în disputa cu Tottenham.

   Iată ce a declarat Gerrard despre parcursul echipei de până acum şi despre situaţia de la club:

   " Când te critică ( managerul  ) după un rezultat precum cel în faţa celor de la Bolton, trebuie să iei atitudine şi să reacţionezi.

   A avut dreptate în ceea ce a declarat. Rezultate precum acela sunt de neacceptat şi din acest motiv nu suntem în bătălia pentru câştigarea campionatului.

   Avem prea multe egaluri acasă - ăsta e motivul pentru care nu suntem implicaţi sau nu câştigăm campionatul, pentru că pierdem puncte în faţa acelui gen de echipe.

   Evident că nu prestăm acelaşi fotbal în meciurile cu echipele mari.

   Poate că totul ţine de mentalitate, pe care poate ar trebui doar să ne-o schimbăm. Cu certitudine avem în echipă fotbaliştii cu care am putea să ne batem la campionat " a încheiat Gerrard.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.