luni, 13 februarie 2012

FA nu intervine, patronul a acţionat, scuzele au venit!


   FA (Federaţia Engleză de Fotbal) a anunţat astăzi că nu va luat nici o decizie cu privire la evenimentele care s-au petrecut pe Old Trafford, în timpul meciului de sâmbătă. 

   La începutul partidei, Luis Suarez a refuzat să-i strângă mâna lui Evra, jucător care a reacţionat foarte dur. Pe timpul pauzei, jucătorii celor două echipe au avut discuţii aprinse în tunelul ce ducea la vestiare, iar la finalul meciului, Patrice Evra s-a bucurat în faţa lui Suarez, provocându-l foarte mult pe acesta, care a reuşit să se stăpânească. Arbitrul partidei, Phil Dowd, s-a repezit către fundaşul francez, purtând nişte discuţii cu acesta.

   În raportul meciului, centralul duelului a relatat că aceste dispute nu au fost dure, nefiind nevoie de aplicarea câtorva sancţiuni.

   Patronul lui Liverpool, John Henry, a urmărit aceste evenimente din America, fiind şi el destul de supărat pe Suarez, transmiţându-i imediat acestuia că trebuie să-şi ceară scuze, lucru făcut imediat de către starul uruguayan. 

     " Nimeni nu este mai important decât clubul, iar scuzele sunt necesare. " a declarat John Henry.

   De asemenea, Liverpool Football Club şi-a exprimat regretul cu privire la gestul lui Suarez. Kenny Dalglish şi-a cerut şi el scuze pentru declaraţiile aprinse de la finalul partidei cu United, iar echipa de pe Old Trafford le-a acceptat, în urma unui comunicat lansat de aceştia. 

   El Pistolero şi-a cerut scuze faţă de toată lumea, declarând că vrea să se ocupe de acum înainte doar de fotbal. Ar cam trebui să facă acest lucru pentru că şefii cormoranilor s-ar putea gândi la un posibil transfer în vară al starului uruguayan, datorită comportamentului său jenant în anumite momente.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.