luni, 6 februarie 2012

AVANCRONICĂ - Liverpool v Tottenham

   
   Ultima partidă a celei de-a 24-a etape va avea loc pe Anfield, acolo unde Liverpool va primi vizita puternicei echipe londoneze, Tottenham Hotspur.

   Partida tur a reprezentat un adevărat coşmar pentru cormorani, care au fost măturaţi de băieţii lui Harry Redknapp, după ce aceştia au triumfat cu scorul de 4-0, ţinând cont de faptul că Liverpool a jucat în nouă oameni, cu mult înainte de final (prima eliminare – minutul 28, a doua eliminare – minutul 63).

   De această dată, Kenny Dalglish vrea ca răspunsul băieţilor săi să fie pe măsura rezultatului din tur, iar victoria nu trebuie ratată, ţinând cont că avem şansa să ne apropiem la două puncte de poziţia a 4-a. 

   Înfrângerea de pe terenul lui Bolton pare să-i fi mobilizat pe jucătorii lui Dalglish, care au practicat un joc foarte bun în partidele contra echipelor din Manchester. Forţa echipei s-a arătat şi în duelul cu Wolverhampton, care a avut ca rezultat o victorie meritată a cormoranilor. 

   Tottenham Hotspur se situează pe poziţia a 3-a în clasament, fiind o echipă solidă, cu un joc excelent, care le suflă în ceafă celor două echipe din Manchester. 

   În tabăra gazdelor, cea mai bună veste o reprezintă întoarcerea lui Suarez, după ce atacantul uruguayan şi-a ispăşit cele nouă etape de suspendare (una pentru incidentul de la meciul cu Fulham şi opt pentru incidentul cu Patrice Evra). De asemenea, Steven Gerrard este aşteptat în primul 11, în urma etapei de odihnă primită din partea antrenorului (partida cu Wolves), iar singurul jucător accidentat este Lucas Leiva. 

   De partea cealaltă, Harry Redknapp este pus într-o situaţia grea, fiind nevoit să aştepte până în ultima clipă situaţia fizică a unor jucători importanţi precum Jermaine Defoe, Emmanuel Adebayor şi Rafael van der Vaart, situaţie care i-ar putea acorda lui Saha şansa de a debuta. Aaron Lennon este şi el incert, alături de Walker. Vor lipsi cu siguranţă Bentley, Gallas, Jenas şi Huddlestone. 

   Partida va începe de la ora 22, fiind transmisă în România de canalul DigiSport 1.

   Michael Oliver va arbitra această partidă, fiind asistat pe margini de Kirkup şi Mullarkey, iar al patrulea oficial va fi Martin Atkinson. 

   La casele de pariuri, Liverpool este favorită, având o cotă de 2.10, iar egalul este cotat cu 3.30. Victoria lui Tottenham primeşte o cotă de 3.40. 

   Suntem siguri că partida din această seară va fi extrem de grea, amândouă echipele având mare nevoie de victorie, în lupta lor pentru îndeplinirea obiectivului ţintit. Liverpool vine după o serie de rezultate bune, dar nici Spurs nu este de neglijat, fiind o echipă foarte solidă. Dalglish ştie de unde vin pericolele, iar anihilarea lor va fi pusă în aplicare. Conform declaraţiilor scoţianului, băieţii sunt pregătiţi pentru o nouă victorie. Liverpoooool, Liverpooool, Liverpoooool!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.