sâmbătă, 20 iulie 2013

AVANCRONICĂ: Indonesia XI v Liverpool


   Iată-ne ajunși în fața primului amical al cormoranilor din perioada de pregătire de pe tărâmul asiatic. Liverpool o va întâlni pe Indonesia XI, acesta fiind al doilea amical al verii pentru băieții lui Brendan Rodgers, după cel cu Preston North End.

   Meciul va avea loc pe stadionul din Jakarta, începând cu ora 16:30, fiind o bună oportunitate pentru mulți jucători să-și demonstreze calitățile, în absența unor vedete precum Daniel Sturridge sau Luis Suarez.

Indonesia XI


   Gazdele ne-au obișnuit cu amicale destul de puternice în ultima vreme. LA Galaxy, Inter Milano, Valencia și mai nou Arsenal, au disputat jocuri de pregătire cu formația asiatică. În urmă cu câteva zile aceștia au fost zdrobiți de tunarii lui Wenger cu scorul de 7-0, iar Liverpool caută și ea să atingă sau poate chiar să depășească performanța echipei londoneze.

Liverpool 


   Cormoranii privesc cu multă încredere sezonul următor. După acel 4-0 cu Preston, din primul amical, Brendan Rodgers așteaptă de la echipa sa o nouă lecție de fotbal pe care să le-o ofere asiaticilor. Este de așteptat ca Steven Gerrard să debuteze în noua stagiune, după ce a trecut peste accidentarea suferită spre finalul sezonului trecut. De asemenea, managerul nostru așteaptă din nou performanțe strălucite din partea jucătorilor mai tineri.

Jucători de urmărit


   După evoluția slabă din primul amical, Fabio Borini este urmărit cu foarte mare atenție. Jordan Ibe ne captează și el atenția din ce în ce mai mult, după bunele sale evoluții din ultima perioadă. Luis Alberto, Aspas și Downing se vor afla și ei printre jucătorii vizați. Se așteaptă foarte mult de la benzile noastre laterale, deci nu este loc pentru dezamăgire sau evoluții ratate. 

Arbitraj și TV


   Probabil că centralul acestei întâlniri va fi un asiatic de prin Indonesia. În ceea ce privește transmiterea acestui duel, nu avem plăcerea de a-l urmări pe unul dintre posturile românești, dar cred că pe internet se poate urmări fără doar și poate.

Concluzii


   În ceea ce privește primirea pe care ne-au făcut-o fanii de acolo, probabil că stadionul va fi plin, iar atmosfera va fi incendiară. Mă bucură faptul că suntem așa de iubiți și sper să-i răsplătim pe suporterii de acolo cu un joc plăcut, care să ne aducă o victorie la scor. Ca la fiecare meci de pregătire, aștept evoluțiile tinerilor jucători. Brendan are o sarcină grea, dar se descurcă cu brio.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.