luni, 15 iulie 2013

Vine Eriksen, nu vine?


    Dupa dezamagirea data de finanul "telenovelei" cu Mkhitaryan, privim in jur spre un alt mijlocas de creatie de calitate. Asta pentru ca insusi Brendan Rodgers a declarat ca doreste sa mai achizitioneze un fotbalist pe acel post.

   Inca din precedenta campanie de achizitii se spune ca Eriksen era dorit de Liverpool. Interesul cormoranilor pentru fotbalistul lui Ajax a fost confirmat de catre Frank de Boer, managerul lancierilor, care a declarat ca din iarna incoace scouterii lui Liverpool au monitorizat aproape saptamanal evolutiile fotbalistului.

   Din stirile din ultimele zile am inteles destul de clar ca Ajax e pregatita sa se desparta de Christian Eriksen. Danezul vrea sa progreseze in cariera sa si e pregatit sa accepte oferta lui Liverpool care insa sau inca nu vine... Chiar de Boer a declarat ca e de acord cu jucatorul daca acesta isi doreste sa plece.

   Cred ca Eriksen e o tinta accesibila. Totul depinde de Brendan Rodgers.

   Se mai spune ca Eriksen va veni "la pachet" cu belgianul Toby Alderweireld. Cel din urma a refuzat oferta lui Norwich in asteptarea unei oferte de la LFC.

   Despre Suarez am mai auzit azi ca e posibil sa ajunga la Real Madrid pentru 15 milioane de lire + Higuain.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.