marți, 2 iulie 2013

Părerile primei zile


   Fotografii lui Liverpool au intrat în pâine de acum. La prima zi de antrenament, numeroase imagini cu băieții lui Rodgers au apărut pe internet, atât pe site-ul oficial, cât și pe alte site-uri din Albion. În urma vizionării acestora, am încercat să-mi formez o părere despre cum stau apele pe la Melwood.

   Noul nostru goalkeeper, Simon Mignolet, pare foarte decis să-și adjudece postul de titular. Văd că seriozitatea și determinarea l-au cuprins la antrenamentul de astăzi, dorind să-l impresioneze pe Brendan.

   Cei doi spanioli veniți, Aspas și Luis Alberto, par puțin nedumeriți. Câteva probleme de acomodare, dar vor trece.


   Dacă în trecut eram obișnuit să-i văd pe Carragher și Gerrard purtând discuții cu Brendan, astăzi, mai multe imagini îi surprind pe Rodgers, Gerrard și Kolo Toure împreună, discutând despre anumite lucruri. Experiența are întâietate!

   Steven Gerrard a revenit pe teren, iar antrenorul nostru spune că este într-o formă de zile mari. Trebuie să recunoaștem că încetul cu încetul trec anii și peste căpitanul nostru. Vorba aia: căpitanul nostru, stăpânul nostru!


   Mi se pare mie sau între Kolo Toure și Martin Skrtel este puțină competiție? Agger rămâne titular, dar cine îi va fi partener? Eu i-aș da credit celui mai bun. Nu știu de ce, dar momentan, repet, momentan, aș merge pe mâna lui Toure.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.