marți, 9 iulie 2013

Cazul 'Suarez' revine în prim plan!


   Știm cu toții povestea lui Suarez. Foarte multe echipe puse în concordanță cu numele fotbalistului sud-american, însă din ce am mai citit, doar Arsenal pare să fi fost singura interesată de serviciile acestuia. Ieri sau alaltăieri, nu mai rețin exact, se zvonea că tunarii au făcut o ofertă de 30 de milioane de lire sterline, refuzată fără prea multe discuții de Liverpool. Brendan Rodgers îl vrea în continuare pe Anfield, însă uruguayan-ul are unele motive care îl îndeamnă să plece.

   În ciuda faptului că și-a manifestat exclusiv dorința de a pleca din fotbalul britanic, datorită presei, Suarez s-a declarat flatat de interesul venit din partea lui Arsenal. De asemenea, se pare că și Jose Mourinho îl vrea la Chelsea.

   Dacă ar pleca în afara Angliei, la o echipă din Champions League, i-aș mai ierta din păcatele spuse cu vorba, dar dacă se va transfera tot la o echipă din Premier League, care va juca în cea mai importantă competiție europeană, își va da pe față caracterul infect.


   Agentul său a fost la Melwood, acolo unde a purtat discuții cu Ayre și cu Brendan. Ambele părți și-au făcut cunoscute intențiile.

   Într-un interviu acordat în cursul zilei de astăzi, Suarezică al nostru a susținut că este în vacanță după Cupa Confederațiilor și va reveni cam peste zece zile în echipa lui Rodgers, înaintea amicalului cu Melbourne Victory, asta dacă nu va primi un telefon care va schimba totul până atunci.

   Cred că dacă Luis revine în cantonamentul lui Liverpool, șansele de a pleca scad drastic. Atunci o să se mai îmbuneze, alături de alți jucători experimentați precum Gerrard, Agger, Toure, etc. Totuși, variante ar fi, în caz că pleacă. Am înțeles că Benteke de la Aston Villa a înaintat o cerere de transfer, refuzând să-și prelungească contractul. Îmi aduc aminte aici de o vorbă care am învățat-o în primul an de facultate și care este foarte adevărată: ”Orice produs are un substitut.” Valabil și în cazul Suarez, dar trebuie să recunosc că ne așteaptă câteva zile grele, în care putem citi oricând o postare care ar anunța plecarea uruguayan-ului.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.