vineri, 12 iulie 2013

Cine va fi noul vice-căpitan?


   După retragerea lui Jamie Carragher, Brendan Rodgers vrea să rezolve cât mai repede o problemă destul de importantă - numele noului vice-căpitan. În opinia antrenorului nord-irlandez, căpitanul și vice-căpitanul unei echipe joacă un rol destul de important, de aceea, aleșii pentru acest rol trebuie să fie foarte atent selecționați.

   Problema căpitanului nu mai intră în calcul, pentru că Steven Gerrard nu poate fi înlocuit. Totuși, cine va fi noul vice-căpitan? Brendan a susținut că are o listă făcută și analizează atent fiecare posibilă variantă. În mod normal, un vice-căpitan, trebuie să fie următorul jucător cu influență masivă din vestiarul cormoranilor. 

   Cunoscând situația actuală, dacă aș fi fost antrenorul lui Liverpool, lista mea ar fi fost compusă din Agger, Reina, Lucas și Kolo Toure. De ce Toure, dacă de-abia a venit? Are experiență. Îl văd ca un viitor vice-căpitan. Cred că din acești jucător va fi ales, secundul lui Gerrard din teren. Nu am vreo preferință. Vreau doar să fie ales omul potrivit, care să-și facă treaba cel mai bine.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.