duminică, 28 iulie 2013

Thailanda 0-3 Liverpool


   Liverpool câştigă fără probleme şi ultima partidă de pregătire din turneul asiatic. Cormoranii au învins cu 3-0 naţionala Thailandei în faţa unui stadion plin.

   Coutinho continuă să impresioneze, marcând astăzi al treilea gol în cele patru partide amicale disputate până acum. El a deschis scorul în prima repriză după ce a driblat cam toată apărarea echipei gazdă. Pe finalul primei reprizei Mignolet are două intervenţii foarte bune, păstrând în continuare poarta intactă.

   Liverpool a făcut o repriză secundă mai bună, după ce în prima parte jocul nu prea a mers, cormoranii greşind destul de multe pase simple. Aspas a dublat avantajul în minutul 49 după ce a primit o pasă excelentă de la Coutinho. Astfel, atacantul venit de la Celta Vigo ajunge şi el la 3 goluri în această vară. 10 minute mai târziu acelaşi Aspas îi "aşează" perfect mingea lui Gerrard care face 3-0. După o oră de joc  alături de Ibe intră şi Suarez, care nu a mai părut la fel de plictisit ca în partida cu Melbourne. Atacantul uruguayn a fost foarte aproape de gol în minutul 70 când a trimis cu capul mingea în bara transversală. Gerrard a lovit şi el transversala cu puţin timp înainte de fluierul final, astfel scorul rămânând doar 3-0.

   Liverpool încheie astfel acest turneu amical fără gol primit şi urmează să se întoarcă în Europa pentru a disputa încă 3 amicale înainte de începerea sezonului în Anglia. Primul meci are loc pe 3 august împotriva grecilor de la Olympiacos. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.