joi, 25 iulie 2013

Legendele 'îl pun la zid'!


   Până și câteva legende ale noastre se leagă de Suarez, mai exact de atitudinea lui. Declarațiile sale au jignit multă lume și l-au dat de gol, fapt care a pus pe jar o mulțime de cormorani. Vă spun sincer, bătrânii fotbalului știu ce știu.

   John Aldridge a asociat atitudinea uruguayan-ului ca atunci când cineva îți aruncă cu plăcintă în față, ”în semn de recunoștință”. Conform spuselor legendei, starul sud-american ar trebui să recunoască ajutorul primit din partea tuturor persoanelor legate de Liverpool Football Club. Scandalul rasismului, mușcătură la Ivanovic ... de fiecare dată am fost în spatele lui. Nici nu vreau să mă uit în arhivă să văd cât l-am înjurat doar noi pe Patrice Evra. Aldridge are dreptate, dar probabil că încăpățânarea lui Suarez nu cedează prea ușor.

Roy Evans

   Roy Evans, un alt om legendar, a susținut că ar fi rușinos dacă Liverpool l-ar vinde pe Luis la Arsenal, în dauna unei echipe precum Real Madrid. Practic, i-am ajuta pe tunari în lupta lor pentru pozițiile fruntașe, cedându-l pe Suarez pe Emirates. Ne dorim ca Arsenal să fie deasupra noastră? Nu.

   Pentru mine, destinația sa nu contează, atâta timp cât își dorește să plece. Trebuie să fim pregătiți, să avem un plan A, un plan B și poate un plan C, dacă este nevoie. Suntem puși la încercare și trebuie să gestionăm situația într-un mod precis. Celebra vorbă: nimeni nu este mai presus decât clubul! Oare realizează Suarez câte lucruri stau în spatele unui singur cuvânt ... Liverpool FC?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.