miercuri, 24 iulie 2013

Melbourne 0-2 Liverpool


   Liverpool a bifat o nouă victorie în turneul de pregătire care precedă sezonul 2013-2014, scor 2-0, în fața echipei Melbourne Victory. Golurile cormoranilor au fost marcate de Steven Gerrard, în minutul 32, și de Iago Aspas, în minutul 93.

   Formația gazdă nu a dezamăgit, având și ea câteva șanse de a marca. Totuși, experiența și-a spus cuvântul, iar băieții lui Brendan și-au adjudecat victoria. Suarez a pasat decisiv la ultimul gol, după ce și-a făcut apariția pe teren în a doua jumătate a reprizei secunde. M-a impresionat Ibe, un jucător care la cei 17 ani pe care îi are, joacă foarte, foarte bine. Scoate ușor adversarul din joc și este destul de rapid. Nu m-ar mira să-l văd titular în prima etapă.

   Cei aproximativ 95.000 de suporteri prezenți la meci au făcut o atmosferă fantastică. Începând cu imnul, până la scandarea numelor unor jucători ... totul a fost magnific.

   Duminică va avea loc ultima partidă din acest turneu. Liverpool va juca în Thailanda, pentru ca mai apoi să se întoarcă pe continentul european.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.