miercuri, 24 iulie 2013

AVANCRONICĂ: Melbourne v Liverpool


   După ce au părăsit Indonezia, băieții lui Brendan Rodgers simt acum sub picioare pământul australian, acolo unde vor juca astăzi al doilea amical din acest turneu, împotriva lui Melbourne Victory. Este de așteptat ca MCG (Melbourne Cricket Ground) să primească 95.000 de suporteri, care vor avea parte de o partidă frumoasă.

Melbourne Victory


   Echipa gazdă a făcut un sezon trecut bun, terminând pe poziția a 3-a, la 13 puncte în spatele campioanei. Totuși, băieții lui Ange Postecoglou nu au mai jucat un meci oficial din aprilie. Doar câțiva jucători sunt de altă naționalitate, în rest, peste 95% dintre ei sunt australieni.

Liverpool


   Cormoranii vin după o victorie împotriva Indoneziei, scor 2-0. Luis Suarez a revenit în lot și este așteptat să evolueze. 

Jucători de urmărit


   Suntem în continuare cu ochii pe Luis Alberto și Aspas. De asemenea, Fabio Borini continuă să ne capteze atenția. În presă a apărut un zvon care îl leagă pe atacantul italian de Lazio Roma. Evoluțiile sale nu prea conving, iar situația poate lua o turnură neașteptată. Se așteaptă ca impactul foarte mare a lui Coutinho să continue. Jucătorul brazilian își trece numele din ce în ce mai des pe tabela marcatorilor, ceea ce îi conferă foarte multă încredere.

Arbitraj și TV


   Cred că un central australian va arbitra această partidă. În ceea ce privește televizarea acestui duel, nu vom putea să avem parte de el în România, dar în țara cangurilor este transmis. 

Concluzii


   Mă aștept la o nouă victorie. Sunt foarte curios câți suporteri vor veni, că se tot vorbește de un număr foarte mare. Evoluțiile lui Alberto și Borini le aștept cu ardoare. Știu că pot mai mult și asta vreau de la ei. În rest, cred că va fi un meci frumos, după care vom câștiga și mai mulți suporteri din Australia.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.