duminică, 28 iulie 2013

AVANCRONICĂ: Thailanda v Liverpool

Rajamangala Stadium, arena pe care va avea loc această întâlnire.
   Turneul cormoranilor din Asia și Australia se apropie de sfârșit. Astăzi, băieții lui Brendan vor disputa ultimul amical, în compania naționalei Thailandei, pe Bangkok Rajamangala National Stadium.

   Nici o înfrângere, nici un gol primit ... cu asta se poate lăuda Liverpool în meciurile de pregătire de până acum. Ca și în Indonezia sau Melbourne, continuăm să avem parte de un suport extraordinar din partea fanilor. Liverpool este o echipă iubită în Asia și Australia.

Thailanda


   Aflată pe locul 138 în clasamentul FIFA, naționala Thailandei este un adversar mult mai puternic decât cele întâlnite până acum. Poate decât Melbourne Victory nu, dar față de Indonezia este cu mult peste. În urmă cu aproximativ o lună, această echipă pe care o întâlnim astăzi a trecut într-un meci amical de China cu scorul de 5-1, ceea ce nu este destul de ușor. Totuși, thailandezii au pierdut două partide importante, ce contează pentru calificarea la turneul asiatic din 2015 (Thailanda 1-3 Kuweit, Lebanon 5-2 Thailanda).

Liverpool 


   Toată lumea este cu ochii pe Suarez, care după atitudinea din meciul cu Melbourne Victory, ne-a pus pe gânduri. Coutinho și Toure nu au jucat în partida din Australia, acuzând câteva dureri, dar acum, acești cormorani, alături de jucători precum Mignolet, Alberto, Aspas, Agger, Gerrard, Lucas, ar putea fi titulari. Sterling și Ibe au impresionat în perioada de pregătire, fiind posibil ca Brendan să le acorde o nouă șansă și în acest amical.

Jucători de urmărit


   Clar ... Suarez, mai exact atitudinea acestuia. Assaidi (dacă va juca), Aspas și Alberto.

Arbitraj și TV


   Cred că arbitrul va fi thailandez, iar în ceea ce privește transmisiunea acestui duel ... probabil pe canalele din Arabia Saudită vom vedea și noi ceva.

Concluzii


   Mă aștept la o partidă în care să dominăm și să câștigăm. Evoluția echipei mă interesează foarte mult, mai ales pe partea de finalizare. Parcă continuăm să avem mici probleme la străpungerea defensivei adverse și aici doresc să văd îmbunătățiri. 65,000 de locuri are stadionul pe care se dispută partida, deci, mă aștept să fie plin. Cel mai tare mă stârnește curiozitatea la reacția lui Suarez, dacă va fi introdus. De asemenea, aș vrea să-i văd jucând mai mult și pe Luis Alberto și Iago Aspas.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.