joi, 11 iulie 2013

E bine că avem un plan B!

Burak Yilmaz, posibil înlocuitor al lui Suarez.

   Facem ce facem și nu ne săturăm de dezbătut atâtea zvonuri venite de pe piața transferurilor. Asta este perioada lor și trebuie să le acordăm întâietate.

   Am citit astăzi mai multe postări legate de posibilii înlocuitori ai lui Suarez. Cică Brendan și-a făcut o listă, în cazul în care starul uruguayan pleacă. Foarte bine procedează antrenorul nostru. În orice situație, dacă planul A nu funcționează, trecem la planul B. Dacă îl are pe cel din urmă, Rodgers dovedește că este pregătit.

   În capul acelei liste se află unul dintre cei mai în formă atacanți ai sezonului trecut, Burak Yilmaz. Jucătorul în vârstă de 27 de ani al Galatei a marcat 32 de goluri în 39 de partide jucate, mai multe echipe punând ochii pe el. Conform declarațiilor lui Unal Aysal, președintele grupării din Istanbul, cedarea lui Yilmaz se poate realiza atunci când sunt îndeplinite condițiile clubului, care se referă la prețul tranzacției și condițiile jucătorului, adică salariul și alte preferințe.

   Am avut ocazia să-l urmăresc de câteva ori pe Yilmaz. Este un jucător bun, un atacant destul de complex. Nu aș spune nu unui transfer al său, dar mai întâi trebuie să ne rezolvăm problemele cu Suarez.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.