joi, 25 iulie 2013

Rodgers vrea prețul corect


   În ciuda declarațiilor sale, cred că Brendan Rodgers începe să-și dea seama că nu-l mai poate ține 'cu forța' pe Suarez. Arsenal a înaintat acea ofertă de 40 de milioane plus o liră, pentru a activa clauza din contractul uruguayan-ului, ofertă văzută ca fiind puțin jignitoare.

   Managerul nord-irlandez este gata să-l cedeze pe Suarez, cu condiția ca oferta primită să fie în concordanță cu valoarea jucătorului, lucru cât se poate de adevărat. Un proces de negociere este încununat cu succes, dacă ambele părți sunt mulțumite de afacerea făcută, implicit de prețul plătit pentru produsul luat în calcul spre a fi vândut/cumpărat. Aceasta este una din multitudinea de reguli esențiale prezente în economie. Cam așa este și în cazul jucătorului uruguayan. Arsenal ține la preț, Liverpool la fel, dar noi avem avantajul prezenței lui Suarez în tabăra noastră.

Care ar fi prețul corect pentru Suarez?


   După transferul lui Cavani la Paris Saint Germain, Rodgers a prins puțin curaj, declarând că Luis nu este mai prejos decât colegul său de la națională. Acele declarații au dat de înțeles că gruparea de pe Anfield este pregătită să-l vândă pe Suarez, pentru o sumă mai mare de 50 de milioane de lire sterline, care ar reprezenta prețul corect plătit pentru starul uruguayan.


   Prestația lui Suarez din partida cu Melbourne Victory ne-a pus și mai mult pe gânduri. Plictisit de această situație, uruguayanul pare a dori să intre în discuții cu Arsenal. Eu sunt de acord. Nu aș ține la club un jucător care să-mi joace aproape toate partidele cu greață. Nu stăm în Suarez! Cu banii de pe el am putea aduce alți jucători la mijloc, acolo unde suferim ... creativitate, pase decisive. Nu degeaba bătălia cu echipele mari se dă în mare parte la mijloc.

   Sunt foarte curios de finalitatea acestei situații și cred că Suarez are mari șanse să plece. Nu m-aș supăra, doar să văd aduși în locul lui jucători care ne-ar putea ajuta și mai mult.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.