marți, 23 iulie 2013

O nouă ofertă pentru Suarez?


   În această seară, potrivit presei, Arsenal Londra ar fi înaintat o ofertă de 42 de milioane de lire sterline pentru Luis Suarez, omul care i-ar putea ajuta să se bată la titlu, conform declarațiilor lui Arsene Wenger.

   Totuși, se pare că tunarii doresc să plătească inițial 35 de milioane de lire sterline, urmând ca mai apoi să adauge încă 7 milioane în contul cormoranilor. Totul este în aer acum. Multă lume se așteaptă ca Liverpool să accepte oferta echipei de pe Emirates, însă nimic nu este sigur. Brendan a declarat că nu vrea să-l vândă pe Suarez. Parcă văd că oferta londonezilor va activa clauza jucătorului uruguayan, iar viitorul său va sta în mâna lui. El va refuza să plece și va rămâne pe Anfield. Își va spăla toate păcatele prin acest refuz ... și totul e bine când se termină cu bine. Interesantă varianta mea, nu? Mi-am permis să fiu un pic cam îndrăzneț și cam sărit de pe fix.

   Wenger nu se pripește și oferă mult pentru un jucător valoros. Recordul tunarilor în ceea ce privește suma oferită pentru transferul unui jucător s-a stabilit în 2009, când Arshavin a fost adus pentru 15 milioane de lire sterline.

   Vă garantez că noi nu știm așa multe. Rodgers discută cu Luis în fiecare zi ... cine știe care va fi soarta acestei povești?!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.