miercuri, 25 septembrie 2013

21:45 - Manchester United v Liverpool

Capital One Cup, cea care a înlocuit League Cup-ul.
   Cel mai interesant duel al acestei runde din Capital One Cup va avea loc pe Old Trafford, în această seară. Teatrul viselor va avea parte de o partidă de vis, între cele două mari rivale ale Angliei, Manchester United și Liverpool.

   Gazdele nu au un start prea bun de sezon, sub comanda noului antrenor, David Moyes, clasându-se în momentul de față pe poziția a 8-a în clasamentul Premier League. Diavolii roșii vin după o corecție primită din partea rivalei din oraș, Manchester City, scor 4-1, fiind motivați și obligați în același timp să facă o partidă bună în această seară, care să-i asigure calificarea.

   Liverpool a pierdut primul meci din Premier League în week-end-ul care tocmai a trecut, în fața lui Southampton. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, dar iată că inevitabilul s-a produs chiar pe Anfield. Băieții lui Brendan nu au impresionat prin joc în ultimele partide, dar astăzi, la fel care oponenții, sunt practic obligați să răspundă printr-o evoluție foarte bună.

Informații echipe

   Manchester United nu se va putea baza pe serviciile lui Phil Jones și Rafael. De asemenea, olandezul Robin Van Persie va rata mai mult ca sigur această partidă, care vine prea repede pentru el.

   Liverpool se bucură de revenirea lui Suarez, care nu a mai jucat din sezonul trecut datorită suspendării primite. Allen și Agger sunt incerți, dar Johnson, Cissokho, Coutinho și Coates vor absenta datorită accidentărilor.

Predicția mea ...

   După rezultatele din etapa de Premier League care a precedat această întâlnire, ambele echipe sunt obligate să practice un joc frumos și să-și asigure calificarea. Suporterii ambelor părți au așteptări mari. Cred că vom avea parte de un duel destul de echilibrat, un meci de 1 X 2 aș zice eu. Nu știu ce să spun despre rezultatul final ... e greu, dar sper la o calificare a noastră. Totuși, nu m-ar mira dacă vom avea parte de prelungiri.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.