duminică, 8 septembrie 2013

Părerea lui Carra despre Sakho


     A doua zi după meciul în care am izbandit victoria în fața lui Manchester United, la Liverpool s-a organizat o masă festivă în cinstea lui Bill Shankly, pentru că în acea zi, legendarul manager ar fi împlinit 100 de ani.

   Toți oamenii de seamă din jurul lui Liverpool FC au fost invitați, dar printre cei de care vorbim s-a aflat și Carragher...

   După evenimentul memorial, fostul vice-căpitan al cormoranilor, care recent și-a pus ghetele în cui, a dat unele declarații în presă despre cât de mult îl prea-mărește pe Shankly, și... despre Sakho.

   La eveniment Carra l-a simțit foarte încântat pe Brendan de ultima zi de transferuri, zi în care a fost adus ”transferul care face diferența”, Sakho. În opinia scouserului original, este ciudat un cuplu de fundași centrali stângaci, cum ar fi cel dintre Agger și Sakho. Carra a declarat de asemenea că nu vede echipa revenind la un 3-5-2, în ciuda faptului că în sezonul trecut Brendan a folosit această formulă. 

   Oricum, e clar că Brendan nu a adus un jucator cu reputație pentru 18 milioane de lire ca să îl țină rezervă. ”Rămâne de văzut unde va încăpea Sakho”, declara Carra.

   În opinia unora, Sakho îi va lua locul lui Agger în primul unsprezece, sau, va fi jucat impreună cu Agger, formând un cuplu de stângaci, iar Kolo va evolua cu Ilori în meciurile mai facile, cum sunt unele meciuri din cupe interne. E posibil și ca Agger să fie rulat pentru o perioadă afară din primul unsprezece, pentru că de când a fost numit vice-căpitan, are evoluții sub așteptări.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.