luni, 16 septembrie 2013

AVANCRONICĂ: Swansea - Liverpool

Liverpool 5-0 Swansea, sezonul trecut.
   După trei victorii în primele trei etape, jocul lui Liverpool este așteptat de mai toată lumea. Vor reuși cormoranii să-și adjudece fotoliul de lider și după această etapă? Sperăm că și Swansea City, echipa împotriva căreia vom juca chiar pe terenul ei, să fie de acord cu acest lucru.

Swansea City


   Băieții lui Laudrup nu au început prea bine această stagiune, trecându-și în cont doar o victorie în fața lui West Brom. Punctele împotriva noastră le sunt necesare galezilor, care nu pot conta în această partidă pe serviciile lui Neil Taylor. Jonjo Shelvey este incert, iar Nathan Dyer va face un ultim test înainte de partidă, pentru a se vedea dacă poate juca.

Liverpool


   Călătoria spre Țara Galiilor îl prinde pe Rodgers cu mulți jucători accidentați în lot. Allen, Toure și Sturridge sunt incerți, iar Glen Johnson, Aly Cissokho și Sebastian Coates vor lipsi cu siguranță. Pe de altă parte, Sakho, Ilori și Moses vor fi incluși mai mult ca sigur în lot, putând chiar să fie introduși de Brendan Rodgers de la început sau în timpul partidei.

Jucători de urmărit


   Aici am avea ce scrie, dacă vor juca cei nou-aduși pe Anfield. Ce să mai ... aștept să văd cum se mișcă dacă vor juca. De partea cealaltă, trebuie să avem grijă la Bony și Michu, doi jucători de atac foarte periculoși, în special Bony, după părerea mea.

Arbitraj și TV


   Duelul de pe Libery Stadium va fi arbitrat de Michael Oliver. În ceea ce privește televizarea lui, SkySports 1 îl va difuza în Albion, iar la noi, nimeni. 22:00 este ora de începere a partidei.

Concluzii


   Aștept o nouă victorie. Swansea nu este într-o formă prea bună și trebuie să profităm și să ne adjudecăm din nou fotoliul de lider. E prea frumos acolo sus și ar fi păcat să ratăm o asemenea oportunitate. YNWA!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.