luni, 16 septembrie 2013

Despre Sakho si debutul sau


     Un anonim pentru suflarea cormorana pana de curand, un posibil pilon de baza pentru apararea noastra in viitor. Sakho.

   A debutat la PSG la 17 ani, iar nu dupa mult timp a fost numit si capitanul echipei.

   La sfarsitul sezonului 2010/2011 a fost numit Cel mai bun tanar fotbalist francez, la doar 21 de ani.

   Sakho era in voga, viitorul arata stralucitor pentru el in fruntea PSG-ului, insa nu peste mult timp lucrurile aveau sa ia alta intorsatura.

   In iarna lui 2012 la club a fost adus Ancelotti, iar la primul meci Sakho a facut o greseala impardonabila, intrand oarecum in disgratiile noului antrenor. Apoi au fost adusi Thiago Silva si Alex, jucatori care l-au scos din primul unsprezece al parizienilor. Recent a fost adus pentru apararea lui PSG si Marquinhos de la Roma, iar viitorul lui Sakho la PSG arata sumbru.

   Constient insa de potentialul sau, Sakho, in ciuda atasamentului fata de clubbul la care a crescut, si-a dat seama ca trebuie sa plece din Franta ca sa nu isi compromita cariera de fotbalist.

   S-a identificat cu proiectul lui Liverpool, dupa cum a declarat, in ciuda ofertelor altor echipe, iar din aceasta campanie de transferuri e fotbalistul nostru.

   Capitan pana nu cu foarte mult timp in urma (deci un lider), fost international, si traversand o perioada frustranta pentru ca nu mai e selectionat de Deschamps la nationala Frantei, Sakho spera sa isi regaseasca gloria la Liverpool.

   Azi e posibil sa il vedem la lucru, in meciul cu Swansea. Fotbalistul imperial, despre care se spune ca e atat de promitator.

   Cu toate ca Brendan a declarat ca trebuie sa lupte pentru locul sau in echipa, e greu de crezut ca nu o sa prinda un loc de titular.

   In locul lui Agger, intr-un sistem cu trei dundasi centrali, indiferent, Sakho e asteptat sa debuteze azi in meciul impotriva lui Swansea. 

   Sa fie intr-un ceas bun. Good luck Sakho!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.