joi, 19 septembrie 2013

6 zile... de puta!


   10 etape de supendare. Recidivist. Unii au spus ca e prea mult, cei mai multi, altii au spus ca e o suspendare corecta.

   Mult tam-tam, insa Suarez mai are 6 zile pana sa revina pe teren pentru Liverpool. Urmeaza meciul de campionat de duminica impotriva lui Southampton, apoi miercuri, impotriva lui Manchester United in Capital one cup, Suarez isi va face debutul in noul sezon.

   Mai bine de 6 luni au trecut de cand Suarez a fost banat, timp in care uruguayanul a jucat meciuri oficiale doar pentru nationala sa, in preliminariile pentru Cupa Mondiala, si in cateva meciuri jucate cu portile inchise pe Anfield.

   Brendan nu a garantat introducerea lui Suarez in primul unsprezece inca de la primul meci, insa e greu de crezut ca uruguayanul nu va fi folosit chiar de la primul meci de la care e disponibil, mai ales avand in vedere intensitatea la care se va juca meciul.

   Acum, cu Sturridge dand randament maxim ca atacant central si Moses titular incontestabil (dupa parerea mea), unde va fi jucat Suarez? Avand in vedere accidentarea lui Coutinho, e posibil sa joace in spatele lui Sturridge, insa poate sa joace atat de bine rolul de playmaker? E posibil sa joace altcineva in spatele lui Stu, poate chiar Gerrard, iar la inchidere sa joace un alt fotbalist, urmand ca Suarez sa joace ca aripa dreapta.

   Mult a fost, putin a ramas... Sper, ca si Brendan, ca Suarez sa aiba o revenire "sudata" de evolutia de dinainte de suspendare. YNWA!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.