duminică, 29 septembrie 2013

AVANCRONICĂ: Sunderland v Liverpool

Stadium of Light.
   Reacția cormoranilor la criticile apărute după ultimele meciuri este așteptată de toată lumea. Din această cauza, partida de astăzi de pe Stadium of Light, este atât de importantă. Băieții lui Rodgers sunt motivați, iar alt rezultat decât victoria nu este acceptat.

   Sunderland nu o duce prea bine, aflându-se pe ultima poziție a clasamentului, fără antrenor principal. O șansă bună de a profita, zic eu.

   Oare va începe acum o nouă serie bună de partide pentru cormorani sau ne afundăm și mai mult?

Informații echipe

   Sunderland nu va beneficia de serviciile atacantului principal, Steven Fletcher, care este accidentat. Atacul va fi condus de Altidore, ajutat de experimentatul jucător italian, Emanuele Giaccherini. Wes Brown și Bardsley vor lipsi, datorită accidentărilor, în timp ce Borini nu are drept de joc. Totuși, Lee Cattermole ar putea rămâne în primul unsprezece, după ce a bifat prima apariție a sezonului în partida de cupă.

   Liverpool se bucură de prima partidă a lui Suarez în Premier League, în acest sezon, după suspendarea ispășită. Daniel Agger este incert, dar ar putea juca, în timp de Johnson, Cissokho, Coutinho, Allen și Coates rămân în afara lotului.

Predicția mea ...

   Mă aștept la o partidă pe care să o dominăm și sper să o facem, de această dată, de la cap la coadă. Cred că vom triumfa. Băieții sunt motivați. Nu mai prezic acum victoria la un anumit număr de goluri diferență. Important este ca la finalul întâlnirii să avem un gol mai mult decât pisicile negre.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.