miercuri, 4 septembrie 2013

Păreri sincere ...

Rodgers, autorul tuturor transferurilor.
     S-a încheiat perioada de transferuri! Liverpool a transferat nu mai puțin de opt jucători, lăsând să plece sub formă de împrumut sau permanent ceva mai mulți.

VENIRI:


  • Kolo Toure - cred că este un transfer foarte reușit. Nu am plătit nimic pentru el. Experiența se vede, evoluțiile sunt foarte bune, iar salariul și-l merită pe deplin.
  • Luis Alberto - un jucător tânăr, de viitor, care mai trebuie să lucreze puțin. Mai multă atenție din partea lui și mai multă organizare în joc ar rezolva situația. 6.8 milioane de lire sterline plătite pentru el ... nu este mult.
  • Iago Aspas - a ajuns titular. Munca ibericului este răsplătită de Brendan Rodgers. Cele 7.5 milioane plătite pentru el reprezintă o sumă echitabilă. Sper să continue cu evoluții bune, dar mă tem că odată cu revenirea lui Suarez, va pierde locul din primul unsprezece.
  • Simon Mignolet - senzația perioadei de transferuri pentru mine. Un goalkeeper genial, foarte bine poziționat, cu reflexe fantastice. După părerea mea, este peste Reina la ora actuală, ținând cont de evoluțiile sale din primele etape. Belgianul este un tip cuminte, care-și vede de treabă și care se pregătește cu seriozitate maximă.
  • Aly Cissokho - venit sub formă de împrumut, pentru a-i face concurență lui Enrique. Păcat că s-a accidentat și va lipsi șase săptămâni. Totuși, este un transfer gândit foarte bine.
  • Tiago Ilori - la cei 20 de ani pe care îi are, Liverpool i-a oferit o oportunitate imensă. Un fundaș masiv, 1.90 m, potrivit jocului pe care l-au prestat fundașii noștri de-a lungul istoriei: foarte bun cu mingea la picior, puternic ... . Viitorul este asigurat într-o oarecare măsură.
  • Mamadou Sakho - probabil acest transfer este acea ”bombă” anunțată de Rodgers. La cei 23 de ani pe care îi are, Sakho este caracterizat ca fiind un lider desăvârșit, cu o capacitate excelentă de deposedare. Deși nu l-am văzut jucând de prea multe ori la PSG, mi se pare un jucător interesant pe care abia aștept să-l văd în acțiune.
  • Victor Moses - venit sub formă de împrumut de la Chelsea. Mutare gândită bine. Poate explodează și el ca Sturridge.

PLECĂRI:

     Andy Carroll la West Ham, Danny Wilson la Hearts, Jamie Carragher retras, Jonjo Shelvey la Swansea, Downing la West Ham, Jay Spearing la Bolton, Suso împrumutat la Almeria, Conor Coady împrumutat la Sheffield United, Pepe Reina împrumutat la Napoli, Jack Robinson împrumutat la Blackpool, Assaidi împrumutat la Stoke City, Daniel Pacheco vândut la Alcorcon, iar Borini împrumutat la Sunderland.

     Per total, mă declar mulțumit de această campanie de transferuri. Avem un lot destul de competitiv, cea mai puternică defensivă din Premier League, după părerea mea ... . Sunt curios ce formulă va aborda Rodgers: cu trei fundași centrali sau cu patru fundași?! Pentru mine e clar că dacă a adus atât de mulți apărători, pregătește ceva diferit de ce am văzut până acum.

Ce părere aveți despre această perioadă de transferuri?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.