sâmbătă, 21 septembrie 2013

AVANCRONICĂ: Liverpool v Soton

Liverpool - Southampton
   Liverpool are posibilitatea să-și păstreze fotoliul de lider, doar dacă trece în această etapă de Southampton, echipă care ne va vizita astăzi, într-o partidă cu începere de la ora 17:00. Startul excelent de care avem parte în acest sezon ne motivează, introducând o oarecare temere suplimentară și în rândul adversarilor.

   Băieții lui Brendan îl vor căuta în continuare în fața porții pe Daniel Sturridge, jucător care a intrat în istoria clubului, fiind primul care a reușit să marcheze în fiecare etapă din primele patru.

   Southampton nu a început prea bine acest sezon. O singură victorie, două rezultate de egalitate și o înfrângere au băieții lui Pochettino.

Informații echipe

   Liverpool ar putea beneficia din nou de serviciile lui Daniel Agger, jucător care a ratat întâlnirea cu Swansea City. Însă, cea mai mare problemă a cormoranilor pentru această întâlnire pare a fi legată de absența lui Coutinho. Cine îi va lua locul: Aspas, Sterling, ...? Vom vedea. De asemenea, aceasta este ultima partidă în care va absenta Luis Suarez, urmând să revină la mijlocul săptămânii viitoare, când vom juca cu Manchester United, în cupă.

   Southampton întâmpină probleme de tactică. Aducerea lui Osvaldo a fost un mare câștig pentru echipa de pe St. Mary, însă jocul nu mai este același ca atunci când Lambert conducea atacul, alături de doi oameni care veneau din bandă. În privința accidentărilor, Luke Shaw, fundașul stânga, este disponibil pentru această confruntare, iar Danny Fox și Tadanari Lee sunt incerți. 

Predicția mea ...

   Mă aștept la o partidă pe care să o dominăm în mare parte, cu puțină opunere din partea oaspeților, a căror jucători ofensivi (Osvaldo, Lambert, Rodriguez, Lallana ...), pot crea probleme. Linia lor defensivă nu mă impresionează mai deloc, iar asta mă face să cred că putem marca mai multe goluri. Un jucător esențial va fi cel care îi va lua locul lui Coutinho, iar aici aș miza mai degrabă pe Allen sau chiar pe Ibe, decât să-l văd pe Aspas. Parcă nu e locul lui acolo, în spatele lui Sturridge. Dacă vă întrebați, m-am gândit și la varianta Gerrard, dar nu-mi surâde. Nu-l văd pe Stevie atât de fâșneț precum Ibe sau surprinzător precum Allen. Avem nevoie de un boss mai mare decât Leiva la închidere, care să și dea drumul la pase foarte bine, iar nimeni nu-și face treaba acolo mai bine decât căpitanul nostru. Așadar, ca să nu o mai lungesc, mizez pe o victorie a cormoranilor, la două goluri diferență.

Sezonul trecut, lovitura de cap a lui Agger ne-a adus victoria pe Anfield, 1-0.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.