duminică, 5 decembrie 2010

AVANCRONICA : Liverpool FC - Aston Villa !

  
   Luni seara de la ora 22:00, ora Romaniei, Liverpool va primi pe Anfield vizita celor de la Aston Villa, echipa antrenata de fostul tehnician a lui Liverpool, Gerard Houllier. Echipa sa se afla intr-o criza de puncte, la fel ca si Liverpool. In prezent, Aston Villa ocupa locul 16 in Premier League. In cazul unei victorii pentru Liverpool, acestia ar putea urca de pe locul 12 pe locul 8, la 7 puncte de locul 4, ocupat acum de Manchester City. Campionatul este lung si mai sunt de jucat 22 de etape. Pe teren propriu, Liverpool este foarte greu invinsa, acest lucru dandu-i de furca lui Houllier. Ultimul meci jucat intre cele doua echipa a fost sezonul trecut, pe Villa Park, acolo unde Torres a adus victoria cormoranilor printr-un gol marcat in minutul 90. Pe Anfield Road insa, Aston Villa a castigat sezonul trecut cu scorul de 3-1, provocand surpriza pentru toata lumea. Pe 22.03.2009, Liverpool si-a batut joc de Aston Villa in campionat, spulberand-o pe Anfield cu scorul de 5-0.
   Steven Gerrard, Jay Spearing, Daniel Agger si Jamie Carragher vor lipsi cu siguranta pentru Liverpool. Etapa trecuta, Aston Villa a fost invinsa pe teren propriu cu scorul de 4-2 de catre tunarii lui Arsene Wenger, iar Liverpool a pierdut la Tottenham cu scorul de 2-1, intr-un meci de infarct. La casele de pariuri, Liverpool este favorita la victorie cu o cota de 1,52, iar Aston Villa cu o cota de 6,15. Rezultatul de egalitate este cotat cu 3,80.
   Cormoranii lui Hodgson au neaparata nevoie de victorie pentru a se apropia mai mult de Top4. Sa speram ca Roy va trimite in teren formula perfecta pentru victorie. Hai Liverpool !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.