miercuri, 1 decembrie 2010

Liverpool este in Romania ! Lotul de jucatori !

   
   Liverpool a ajuns in Romania si a fost dusa direct la hotel datorita frigului de la noi. Autocarul i-a luat chiar de pe pista aeroportului. Roy Hodgson va da sansa mai multor jucatori tineri de a evolua in acest meci. Iata lotul care a aterizat in Romania : Pepe Reina, Brad Jones, Martin Hansen, Fabio Aurelio, Joe Cole, Milan Jovanovic, Sotirios Kyrgiakos, Ryan Babel, Lucas, Danny Wilson, Christian Poulsen, Jonjo Shelvey, Martin Skrtel, Daniel Pacheco, David Ngog, Martin Kelly, Nathan Eccleston, John Flanagan, Jack Robinson.
   Englezii nu sunt prea sunt interesati de aceasta partida, un punct fiindu-le necesar pentru calificare. Partida mai importanta este cea de luni cu Aston Villa, acesta fiind motivul pentru care au fost lasati in Anglia, toate vedetele lui Liverpool (Fernando Torres, Glen Johnson, Paul Konchesky, Raul Meireles, Maxi Rodriguez, Dirk Kuyt si Steven Gerrard & Jamie Carragher accidentati ).
   Jucatorii tineri spera ca ii vor arata lui Hodgson faptul ca merita sa fie in prima echipa, si cel mai bine ar face acest lucru printr-o victorie.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.