miercuri, 29 decembrie 2010

AVANCRONICA : Liverpool - Wolverhampton !

   
   În această seară, Liverpool primeşte pe Anfield Road vizita lanternei roşii, Wolverhampton Wanderers. Marea parte a suporterilor se aşteaptă la un meci uşor pentru Liverpool, un meci pe care echipa lui Hodgson îl va câştiga fără probleme. Cu toate că lupii se află pe ultimul loc al clasamentului, ei au avut un joc foarte bun în faţa multor echipe mari din Premier League. Cormoranii au o medie foarte bună pe Anfield Road, acolo unde jocul este dominat copios de băieţii lui Roy. De cealaltă parte, Wolverhampton nu a mai câştigat în deplasare din martie sezonul trecut, atunci când au învins pe terenul lui West Ham cu scorul de 3-1. 

    Steven Gerrard se întoarce în primul 11 după o accidentare. Daniel Agger este apt şi el pentru meci, dar lipsesc Jamie Carragher şi Jay Spearing. De partea cealaltă, la Wolves lipsesc câţiva jucători, printre ei numărându-l poate pe cel mai valoros jucător al lor, Kevin Doyle. Sezonul trecut Liverpool a învins cu scorul de 2-0 pe teren propriu, primul gol fiind marcat  de Steven Gerrard. Wolverhampton a învins pe Anfield ultima dată în 1984, cu scorul de 1-0. 

   Meciul va fi arbitrat de Peter Walton. 

   Sperăm ca şi în această seară Steven Gerrard să marcheze primul gol al meciului, dar scorul să fie mai mare în favoarea cormoranilor. Casele de pariuri o dau favorită pe Liverpool cu o cotă de 1,25 , egalul fiind premiat cu o cotă de 5,25 , iar victoria lui Wolverhampton este cotată cu 11,00.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.