sâmbătă, 25 decembrie 2010

Carra revine mai repede ?!

   Oficialii lui Liverpool au anunţat că vice-căpitanul lui cormoranilor, Jamie Carragher, ar putea reveni mult mai repede decât era programat. La prima vedere, medicii au declarat că Jamie revine peste trei luni de zile, dar acum, după operaţie, el ar putea reveni în următoarele săptămâni. Managerul cormoranilor, Roy Hodgson, declară :

      " Jamie este încă la nouă săptămâni distanţă de revenire, dar cunoscându-l, nu m-ar mira să revină mult mai repede. "

   Preşedintele Institutului de Medicină Sportivă de la Liverpool, Dr. Peter Brukner, confirmă faptul că Jamie ar putea reveni mult mai repede.

     " Jamie progresează mult, dar noi credem că se va întoarce în februarie. Mai este timp până operaţia sa va fi vindecată şi umărul său va fi la fel de puternic ca înainte. El este disperat să joace şi dacă ar fi fost după el, ar fi lăsat umărul aşa cum este şi ar fi intrat în teren. Noi facem tot ce trebuie, cot la cot cu Jamie, dar trebuie să aşteptăm ca operaţia să se vindece. "

   Curajul lui Jamie şi loialitatea pentru Liverpool este de neimaginat şi de nedescris. Nu degeaba toată viaţa lui a jucat pentru Liverpool Football Club, şi iubeşte acest club cum nimeni de pe Terra nu o face. Respect Jamie !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.