miercuri, 29 decembrie 2010

Se apropie perioada transferurilor !

   
   Pe 1 ianuarie 2011 începe perioada transferurilor în Premier League, de aceea am decis să trecem puţin şi pe piaţa transferurilor, să vedem ce zvonuri au mai apărut.

   David Trezeguet (33 ani) este unul din jucătorii care ar putea ajunge la noi. El însuşi şi-a exprimat dorinţa de a juca în Premier League. A jucat 10 ani la Juventus, unde a marcat 138 de goluri în 245 de partide. Acum evoluează pentru Hercules Alicante, acolo unde a marcat 8 goluri în 13 partide. Are o medie foarte bună de goluri după cum se vede.

   Atacantul formaţiei Juventus Torino, Amauri (30 ani) , este şi el dat ca şi plecat în această iarnă de la Juventus. Se pare că ' Bătrâna Doamnă ' vrea să scape de el, încercând să-l aducă pe Gilardino.

   Mijlocaşul ofensiv al lui Newcastle, Hatem Ben Arfa (23 ani) , este intens curtat. El este împrumutat la Newcastle, aceştia încercând să-l cumpere definitiv de la Olempique Marseille. După spusele presei din Albion, Liverpool ar vrea să-l cumpere definitiv de la Marseille.

   Se ştie clar că Liverpool este interesată de Gervinho (23 ani) , jucătorul lui Lille. Roy Hodgson a fost să-l urmărească în Franţa, iar presa susţine că oficialii de pe Anfield au înaintat o ofertă pentru el, în jurul a 12,5 milioane de euro. Clubul francez ar cere în jur de 15 milioane de euro pe el. Vă voi ţine la curent  cu această ' telenovelă '.

   A reapărut interesul pentru Carlton Cole (27 ani), atacantul formaţiei West Ham United. În ultima perioadă are evoluţii foarte bune la clubul de pe Boleyn Ground şi este cotat la 7 milioane de lire sterline.

   Tânărul jucător a lui Southampton, Alex Oxlade-Chamberlain (17 ani) , este monitorizat foarte atent de marile cluburi din Anglia. Liverpool, Chelsea şi Arsenal îşi arată intens interesul pentru a-l achiziţiona. 

   La capitolul plecări, zvonurile nu încetează să apară, chiar dacă Roy a declarat că nu intenţionează să vândă nici un jucător de la echipă.

   Lucas Leiva este curtat  de Villareal , Malaga şi Sevilla. Forma sa bună din acest sezon îl face acum foarte căutat, chiar dacă sezonul trecut putem spune că a fost unul dintre cei mai slabi jucători din echipa cormoranilor.

   Glen Johnson este dorit de Juventus, care va face cu siguranţă o ofertă pentru el. 

   Presa din regat susţine că Liverpool a respins o ofertă făcută de Birmingham City pentru Ryan Babel.

   Forma bună a lui N'Gog le cam place celor de la Liverpool, care se pregătesc acum să-i prelungească contractul.

   

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.