vineri, 17 decembrie 2010

Ce-şi doreşte Pepe de la moşul ?


     Portarul cormoranilor, Pepe Reina, îşi doreşte un singur lucru de la Moş Crăciun : câştigarea partidelor din preajma sărbătorilor pentru a se apropia de locurile care duc în Uefa Champions League. El afirmă că ambiţia principală a lui Liverpool este să ajungă în UCL.

     " Ştiu că este un sezon dificil pentru noi. Trebuie să câştigăm toate punctele din partidele cu Fulham, Blackpool, Wolverhampton şi Bolton. Putem să ajungem în Top4. Sperăm ca munca noastră din fiecare zi să ne aducă din nou pe culmile gloriei. Am jucat mai bine în ultimul timp, începând să intrăm în ideile antrenorului, în această filozofie. Acum trebuie să aducem rezultate bune şi de ce să nu recunoaştem că trebuie să câştigăm mai mult în deplasare. " a declarat goalkeeper-ul spaniol al lui Liverpool, Pepe Reina.

   Moşul va fi bun cu noi şi sper că ne va aduce ceea ce îşi doreşte şi Reina, adică 12 puncte din următoarele 4 meciuri. Nu este greu de atins deoarece trei dintre aceste meciuri se joacă pe Anfield Road, acolo unde Liverpool domină copios. Primul hop este Fulham !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.