sâmbătă, 11 decembrie 2010

AVANCRONICA : Newcastle United - Liverpool FC !

  
Bucuria lui Sami de la gol in meciul Newcastle 1-5 Liverpool (2008)

   Asta-seara de la ora 19:30, ora Romaniei, Liverpool se va deplasa pe 'St. James Park' pentru a juca meciul din etapa 17, contra celor de la Newcastle United. Cotofenele au un antrenor nou acum, iar jucatorii vor fi dornici sa-i arate ceea  ce stiu mai bine. De partea cealalta, in tabara cormoranilor, jucatorii au incredere ca vor obtine un rezultat bun. Deplasarile pentru Liverpool in acest sezon au fost cam dezastruoase, cormoranii reusind victoria doar la Bolton. Insa nici Newcastle nu joaca prea bine acasa, castigand doar doua meciuri pe teren propriu in acest sezon. Liverpool se situeaza acum pe pozitia a 8-a in clasament cu 22 de puncte, iar Newcastle este pe pozitia 12 cu 19 puncte. O victorie i-ar propulsa pe cormorani pe locul 6, doar in cazul in care Bolton nu invinge pe Blackburn si Sunderland nu invinge la Fulham. Ar fi si mai bine daca Manchester City nu ar invinge la West Ham United iar Tottenham nu ar invinge pe Chelsea pentru ca echipa lui Roy s-ar apropia in cazul unei victorii la 4 puncte de locul 4. 

   Pentru Liverpool va lipsi cu siguranta capitanul Steven Gerrard, Daniel Agger, Jay Spearing si Jamie Carragher. De cealalta parte, la Newcastle vor lipsi Dan Gosling, Ryan Taylor, Hatem Ben Arfa si portarul Steve Harper. Cotofenele au insa jucatori foarte valorosi in echipa precum Sol Campbell, Steven Taylor, Kevin Nolan, Joey Barton, Danny Guthrie, Alan Smith, Andrew Carroll, Peter Lovenkrands, Xisco, Shola Ameobi si alti jucatori.

   Ultima data pe St. James Park, Liverpool a invins cu scorul de 5-1 in 2008. 

   Speram intr-o victorie a cormoranilor contra lui Newcastle pentru a ne apropia si mai mult de Top4. Roy Hodgson va trimite un prim 11 ideal, iar Liverpool va lupta pana la sange pentru  cele 3 puncte puse in joc. Doamne Ajuta ! Hai Liverpool !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.