joi, 9 decembrie 2010

Despre Gerrard, Torres, Agger si Lucas !

   
   Managerul cormoranilor a declarat astazi ca Steven Gerrard nu va face deplasarea la Newcastle, sambata, dar revine etapa viitoare cand Liverpool primeste vizita celor de la Fulham. Fernando Torres va reveni in meciul cu Newcastle dupa ce sotia sa i-a facut un cadou daruindu-i un baiat.
    
 " Ne-am gandit bine si ar fi mai bine daca ar reveni cu Fulham. Progreseaza mult dar e prea devreme pentru a juca in meciul impotriva lui Newcastle. "

   In ceea ce-l priveste pe Torres, boss-ul de pe Anfield a declarat :
    
 " Fernando a lipsit pentru simplul motiv ca sotia sa i-a facut un cadou frumos chiar inainte de meci (a nascut). Suntem foarte fericiti pentru el si pentru sotia sa. Nu e usor pentru fotbalisti sa stie ca sotiile lor sunt insarcinate si trebuie sa nasca din minut in minut. El va avea niste saptamani dificile dar sotia sa va fi si mai ocupata."
   
Cu privire la revenirea lui Agger, Hodgson declara :
     
" Agger se simte mult mai bine si lucreaza din greu, foarte greu. Atitudinea sa este de prima clasa. Ar putea reveni cu Fulham. Am vorbit cu cei de la Institutul de Medicina si mi-au spus ca are nevoie de mai mult timp."

   O alta stire importanta venita de pe Anfield este faptul ca Roy negociaza cu Lucas prelungirea contractului, acesta din urma fiind intr-o forma foarte buna, iar Hodgson a declarat ca are nevoie de el. 


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.