marți, 21 decembrie 2010

Transferuri şi iar transferuri !

   Misterul presupuselor ţinte ale lui Liverpool a fost descoperit de presă, apărând astăzi presupusa opinie a jucătorilor ţintiţi de către clubul de pe Anfield. 

    Zvonurile conform cărora Mexes este o ţintă a lui Liverpool în această iarnă au cam luat sfârşit. Fundaşul de la AS Roma a declarat că nu îşi va decide viitorul decât la finalul sezonului. Şi dacă va fi să plece, el a susţinut că vrea un proiect bun unde să câştige titluri.

   În căutarea unui atacant, presa din Albion a susţinut că Liverpool este interesată de Cassano. Şi acest zvon a fost elucidat, italianul lăsând Sampdoria pentru AC Milan. Chiar preşedintele Milanului, Berlusconi a confirmat că AC a câştigat bătălia pentru el. 

   Ronaldinho este curtat de echipe din Brazilia, iar Hodgson a dismis faptul că el îl vrea pe briliantul brazilian pe Anfield.

   Presa din Regatul Unit afirmă că Hodgson vrea să facă o mică curăţenie la Liverpool în această iarnă. Milan Jovanovic este pus pe lista de vânzare de mass-media, foarte multe cluburi fiind interesate de el din diferite ţări. 

    Zvonurile circulă în fiecare zi. Unele se confirmă, altele NU. Totul se va vedea în perioada de transferuri, atunci când vor veni jucători sau vor pleca jucători de la Liverpool.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.