marți, 14 decembrie 2010

Torres joacă cu Utrecht !

  Boss-ul de pe Anfield, Roy Hodgson, a declarat astăzi că Fernando Torres va juca în meciul pe care Liverpool îl dispută mâine seară împotriva lui Utrecht. Reina va apăra buturile echipei noastre, iar după declaraţiile sale, Roy va introduce un prim 11 combinat din jucători de bază şi din rezerve. 

     " Este o bună şansă pentru unii jucători. Este o bună şansă pentru Jonjo Shelvey să-mi arate ce poate încăodată. El a jucat până acum în Europa League şi a făcut-o bine. O bună şansă este şi pentru Ryan Babel. Fernando Torres va juca alături de Reina şi de linia de fundaşi centrali (probabil Kyrgiakos şi Skrtel). Avem o echipă puternică şi sunt sigur că şi Utrecht au o echipă puternică. Reina va fi portar, iar Brad Jones va fi portar de rezervă. "

  În ceea ce-i priveşte pe alţi jucători, Hodgson declară :

     " Pe Fabio Aurelio şi pe Joe Cole nu-i văd ca nişte jucători de rezervă. Ei sunt jucători de bază care au revenit după accidentări, şi este o bună şansă pentru ei să evolueze. Paul Konchesky are mici probleme medicale. "

  Întrebat de presa olandeză dacă Dirk Kuyt va evolua, managerul a dat un răspuns destul de comic  :

     " Dirk este în echipa de 18. Dacă ar fi după el, ar începe jocul ca titular, dar voi vedea dacă mă va convinge să-l titularizez sau nu ! "

  Miercuri, de la ora 22:00, Liverpool primeşte vizita lui FC Utrecht, în ultimul meci din grupele Europa League. Cormoranii lui Hodgson sunt deja calificaţi, iar Utrecht este pe ultimul loc în grupă, fără şanse de calificare.


Torres evoluând în meciul tur încheiat la egalitate, 0-0 în Olanda 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.