marți, 21 decembrie 2010

Kuyt promite întoarcerea în Champions League !

  
   Internaţionalul olandez a lui Liverpool declară că perioada sărbătorilor este foarte importantă în evoluţia clasamentului. Cormoranii se află la 9 puncte distanţă de ocupanta locului 4, Chelsea Londra. Pentru echipa de pe Anfield urmează meciuri mai uşoare, în 11 zile desfăşurându-se patru meciuri. Primim vizita lui Wolverhampton şi a lui Bolton şi ne deplasăm la Blackpool şi la Blackburn. 

    " Acestă perioadă este una dintre cele mai importante din acest sezon. Dacă vom avea o evoluţie bună şi rezultate bune, cu siguranţă vom reuşi să ne apropiem de Top4. Echipele din top vor pierde puncte în această perioadă, iar dacă vom obţine patru rezultate bune, cine ştie unde ne vom afla ? "

   El este unul dintre cei mai importanţi jucători ai cormoranilor, iar jucând multe meciuri într-un timp scurt nu va fi o problemă pentru el.

     " Luna decembrie este una dintre cele mai importante din Premier League.Va fi destul de dificil să jucăm patru meciuri în 11 zile, dar îmi place şi vreau să joc cât mai multe meciuri. Sperăm ca la începutul anului putem să ne uităm înapoi şi să vedem că am obţinut rezultate bune şi am reuşit să schimbăm clasamentul. "

   De Crăciun, pe 26 decembrie, Liverpool se deplasează pe terenul lui Blackpool, iar meciul va avea loc de la ora 17:00. Trei zile mai târziu, pe 29 decembrie de la ora 22:00, Liverpool primeşte vizita lui Wolverhampton Wanderers pe Anfield. Pe 1 ianuarie, de la ora 17:00, Liverpool primeşte vizita lui Bolton, în cel mai dificil meci al acestei perioade, iar pe 5 ianuarie de la ora 22:00, ne deplasăm pe Ewood Park, acolo unde vom juca în compania lui Blackburn Rovers.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.