miercuri, 15 decembrie 2010

AVANCRONICĂ : Liverpool - Utrecht !

  
   Astă-seară de la ora 22:00, Liverpool primeşte pe Anfield Road, vizita celor de la FC Utrecht. Acesta este ultimul meci al grupei K, cormoranii fiind calificaţi de pe locul 1, iar Utrecht nu are nici o şansă la calificare. Pentru locul doi în grupă se bat Steaua Bucureşti şi Napoli. 
   În meciul tur din Olanda, Liverpool a remizat scor 0-0. FC Utrecht este pe locul 10 în Olanda acum, iar Liverpool pe 9 în Premier League. Pentru cormorani, partida aceasta nu va avea nici un interes, deoarece ei sunt calificaţi în şaisprezecimi. Utrecht nu este nici ea interesată de rezultatul acestei partide, ei neavând nici o şansă de calificare. Managerul cormoranilor, Roy Hodgson, va menaja câţiva jucători pentru partida de sâmbătă, împotriva lui Fulham de pe Anfield Road.
   De partea cealaltă, Utrecht s-a deplasat cu echipa de bază, cel mai periculos om al lor fiind Ricky van Wolfswinkel, jucător urmărit de cluburi mari din Europa. Se zvonea că şi Liverpool s-a interesat de el.
   Tragerea la sorţi pentru 16-imi va avea loc vineri, 17.12.2010, acolo unde Liverpool îşi va afla adversara din şaisprezecimi.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.